Gin, rom & cocktailmesse

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gin, rom & cocktailmesse

19. maj 2017 - 20. maj 2017

Gin & Cocktail festival
Smag på gin, rom og cocktails i Politikens Hus 19. og 20. maj
Gin buldrer derudaf og er nu den spiritus, som vokser mest herhjemme. Der er ingen tvivl om, at gin og tonic er blevet folkeeje og har drevet kategorien frem de senere år; men også en række gin lavet til at nyde alene har set lyset, og flere destillerier er på vej med egne eksklusive ginmærker.
Gin, som er en sammentrækning af det franske ord for enebær, genièvre, kommer oprindeligt fra Holland. Opfindelsen tilskrives en professor i medicin, Fransiscus Sylvius i Leiden, der i 1600-tallet benyttede alkohol blandet med enebær som et godt og billigt middel mod nyresmerter. Det spredte sig til England, efter at den nederlandske Wilhelm af Oranje kom på den britiske trone i 1689.
Gin anvendes i dag mest i aperitif-drinks, så som gin og tonic, dry Martini og Tom Collins – men også i cocktails som Long Island Ice Tea. På festivalen vil man kunne møde en række af de mest kendte ginmærker og stifte nærmere bekendtskab med disse. Men også cocktail bølgen huserer og derfor vil der også være mulighed for at blive inspireret og smage på nogle af de mange spændende cocktails som dukker op og som vil blive serveret på festivalen. Her vil det være muligt at smage lige fra cocktails med gin til cocktails med rom, vodka, whisky og sågar akvavit.

Vi slår dørene op for festivalen d. 19 og 20 maj i København. Her vil du kunne møde en række af de førende importører af spiritus som sammen med en række af de førende bartenderen vil servere en række spændende cocktails og rom.
En række smagsprøver vil være gratis, andre vil kunne købes for et beskedent beløb.

Detaljer

Start:
19. maj 2017
Slut:
20. maj 2017