International Gin & Tonic dag

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

International Gin & Tonic dag

19. oktober 2015 @ 18:30 - 23:55

Årets anden Gin & Tonic Day er lige om hjørnet – denne gang er der tale om ‘International Gin and Tonic Day’. Og Ifølge Wikipedia har man fast fejret Gin & Tonic den 19. oktober siden 2010. Hos En Verden af Gin holder vi os bestemt ikke tilbage, når der endelig er en god undskyldning for at drikke gin på en mandag.
Derfor har En Verden af Gin og ginimportør og -distributør 1975 by Simon aktiveret tre af Københavns bedste barer til en omgang Gin & Tonics – eller rettere tre omgange Gin & Tonics.

Aftenens program ser ud som følgende:

  • Hotel TwentySeven – Gin & Tonics med tyske Ferdinand’s Saar Dry Gin
  • Ruby – Gin & Tonics med australske Four Pillars Gin
  • Strøm – Gin & Tonics med svenske Hernö Gin

Vi starter aftenen kl. 18.30 i baren på First Hotel TwentySeven med Gin & Tonics og et historisk oprids af drinkens udvikling fra opdagelsen af den kinin-holdige kinabark i 1600-tallet til dens nylige renæssance omkring 2008.
Efter vores ophold hos First Hotel TwentySeven, bevæger vi os til fod mod Ruby, og senere til Strøm – lad os bare kalde det en miniudgave af Copenhagen Gin Walk.

Adressen er First Hotel Twentyseven, Løngangstræde 27, 1468 København. Prisen er 260 kroner per deltager (plus Billettogebyr) og billetter kan købes her: https://billetto.dk/en/events/international-gin-and-tonic-day

Detaljer

Dato:
19. oktober 2015
Tidspunkt:
18:30 - 23:55