Oplev et strejf af sol, varme og Sydamerikansk stemning

Processed with VSCO with hb1 preset

Den første lørdag i februar er også kendt som International Pisco Sour Day og fejres hvert år over hele verden, og selvfølgelig også i København.

Det betyder, at du hele ugen har mulighed for at besøge en række forskellige barer og restauranter, som kører pisco sour tema med gode priser og pisco sours i forskellige afskygninger. Er du f.eks. på Nørrebro kan du lægge vejen forbi Bar Next Door eller Oakroom og prøve den eksotiske sydamerikanske drink.

Skærmbillede 2016-02-05 kl. 12.18.55

Du kan også få dig en pisco sour til maden på Madklubben på Vesterbro, Lo-Jo´s Social i midtbyen eller til bøffen på Mash restauranterne. Celcius Bar ved Istedgade byder også på friske pisco sours til de, som lægger vejen forbi. Restaurant Llama  på Lille Kongensgade har endda på selve dagen, lørdag d. 4. februar en helt særligt pisco sour menu med forskellige pisco sours.

Pisco Sour Day er anerkendt af Peruvianske regering, som den dag hvor peruvianerne kan fejre deres national drink – Pisco Sour.

11257569_1291717314187427_5184470492322542798_o

Cocktailen er en frisk let syrlig cocktail, som blev opfundet omkring 1920érne i byen Lima i Peru. Den laves på pisco Barsol, som er en sydamerikansk drue spiritus destilleret efter den traditionelle metode i small batch via pot destillat. Derudover indeholder cocktailen frisk limejuice, sukkersirup, æggehvide og bitters. En dejlig forfriskende cocktail.

Spiritussen pisco blev opfundet af de spanske nybyggere i Sydamerika i 1600-tallet, så det er altså en spiritus med en lang og rig historie bag sig.

 


Barer: Oakroom, Madklubben Vesterbro, Lo-Jo´s Social, Celcius Bar, Bar Next Door, Mash restauranterne, Llama Restaurant & Bar

Dato: Mandag d. 30. Januar – lørdag d. 4. februar

Sådan så det ud til pisco sour dag sidste år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *