Reportage fra Angostura Cocktail Challenge semi finale på Balderdash

Første runde af Angostura Global Cocktail Challenge er i gang hele verden over. Her kan du læse en lille reportage fra den danske semifinale, som fandt sted i søndags på Balderdash i København.

angostura 2

Deltagerfeltet spændte bredt og havde både unge, potentielle nye stjerner med, men også kendinger fra den danske cocktail konkurrence scene.

Konkurrencen gik ud på, at alle deltagere skulle lave to cocktails; en rom cocktail med Angostura rom og Angostura bitter og en freestyle cocktail med Angostura bitter. Konkurrencen blev afholdt på Balderdash i Valkendorfsgade 11 København K.

Til at bedømme deltagerne var to garvede herrer; nemlig Hardeep Singh Rehal og Søren Krogh Sørensen.

Angostura 1 På billedet ses seriøs diskussion mellem de to dommere. Diskussionen finder sted kort tid efter, at deltager René Flap Jack Jensen har præsenteret og fortalt om limbo; den kendte dans, som faktisk stammer fra samme sted som Angostura rum, nemlig Trinidad-Tobago! Den historie blev således brugt til at sende de to dommere ud i en omgang limbo – hvilket var et godt og festligt indslag.

De to finale pladser gik til Brendan Boehning fra Balderdash og Morgan Dubreuil fra duck and cover. To meget solide præsentationer, men også to meget forskellige! Begge finalister havde knald gode Cocktails og stærke præsentationer med massere af personlighed. Den nordiske finale skal finde sted i København d. 21 september. Her håber vi selvfølgelig på at se en dansk deltager avancerer til den europæiske finale i Madrid.

Efter prisoverraskelsen blev der skruet op for musikken og Balderdash sørgede for at festlig ramme og kølige cocktails!

Da Klokken blev 20.00 blev der taget hul på den meget omtalte Amaro fra angostura og der var stor enighed om, at det var et spændende produkt, og mange nævnte, at de så frem til at få lov til at lege med det i deres egne barer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *